کد مطلب: 139552
چاي ترش و خواص مفيد آن
تاریخ انتشار : 1394/10/22 13:04:43
نمایش : 2519
چاي ترش يا چاي قرمز از گياه رز چيني تهيه مي‌ شود که از گلبرگ و دانه هاي آن مي‌ توان به عنوان نوشيدني استفاده کرد.












 

به گزارش هفت چشمه، سيدمهدي غضنفري متخصص فيزيولوژي و مدير طب سنتي دانشگاه علوم پزشکي ارتش در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به اين که دمنوش‌ها نوعي دارو گياهي هستند و آثار متفاوتي روي بدن مي‌گذارند، اظهار کرد: در طب سنتي دمنوش‌ها نوعي داروگياهي محسوب مي‌شوند و آثار متفاوتي روي بدن دارند. هر دمنوش براي افراد مختلف با توجه به مزاج و طبع آنها تعيين مي‌شود.
 
غضنفري تصريح کرد: چاي ترش نوعي دمنوش با طبع سرد و خشک است و براي گرم مزاجان مفيد و براي سردمزاجان مضر است. اين دمنوش پس از مصرف حالت سردي را در بدن ايجاد مي‌کند. افرادي که مزاج سرد دارند و داراي متابوليسم و انرژي پايين هستند بايد از خوردن چاي ترش به ويژه در فصل سرما و برودت هوا و در اقليم‌هاي سردسيري پرهيز کنند. اين نوشيدني فقط براي گرم مزاجان توصيه مي‌شود.
 
 اين متخصص فيزيولوژي و مدير طب سنتي دانشگاه علوم پزشکي ارتش تأکيد کرد: چاي ترش براي گرم مزاجان و افرادي که فشار خون بالا و چربي خون بالا دارند،  تجويز مي‌شود. اين نوشيدني براي  انواع فشارخون و چربي خون مفيد است. برخي از سرد مزاجان مي‌توانند با توجه به تجويز متخصصان طب سنتي با افزودن مواد گرم يا شيرين به ويژه عسل به مقدار کم از چاي ترش استفاده کنند.
 
وي در پايان گفت: بهتر است به چاي ترش دمنوش‌هايي مانند نعنا با مقداري ليمو اماني و يا آب ليمو، ترکيب گل گاوزبان و ليمو، دارچين و ليمو، بابونه و نبات و يا مقدار کمي آب ليمو استفاده شود. به طور معمول چاي ترش بر سيستم قلب و عروقي و فشارخون تأثير مستقيم دارد و باعث کاهش متابوليسم بدن، کاهش حرارت بدن و فعاليت قلب مي‌شود.
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg